MOJO POWER (VROEGE VOGELTJES KORTING)

MOJO POWER

(6 tot 12 jaar)

Guy Verlinde


LOCATIE: HET LAKENMETERSHUIS


Aan de hand van verschillende naar het Nederlands vertaalde bluesliedjes, leren de kinderen hun negatieve gedachten om te zetten naar positieve krachten: zo maken ze een reis met de Mojo trein, roepen ze op het ritme van de boogie alle donkere gedachten uit hun lijf, wekken ze magische Mojo krachten op door te dansen op het ritme van de rock & roll en tenslotte leren ze om hun Mojo door te geven aan anderen tijdens de afsluitende blues party.

De voorstellingen van Guy zijn een feest van het begin tot het einde. Stilzitten is dan ook onmogelijk.

Mojo is een begrip uit de Afro-Amerikaanse bluescultuur. Het is een innerlijke kracht of 'sparkle' waardoor je positieve energie kan opwekken bij jezelf en deze kan delen met anderen. 'Mojo krachten' zitten van binnen en zorgen ervoor dat je vrolijker, zelfzekerder en krachtiger in het leven staat en tegenslagen gemakkelijker leert overwinnen. 

Tijdens deze interactieve muzikale voorstelling, ontdekken de kinderen aan de hand van geschiedenis van de bluesmuziek de magische Mojo krachten. Blues wordt beschouwd als de basis van de hedendaagse popmuziek. Afrikaanse slaven in Mississippi kregen Mojo door weg te vluchtten in Working Songs of Gospel liederen. Afro-Amerikanen vonden later hun Mojo op de dansvloer van de Chicago bluesclubs, waar ze ontsnapten aan hun harde leven vol racisme. De magische krachten van Mojo werden vanaf de jaren vijftig wereldwijd door jongeren ontdekt met de opkomst van de rock & roll, waardoor ze steeds meer in hun eigen dromen gingen geloven. 

PRIJS: 12 (kinderen) - 10 (ouders en begeleiders)

GEEN reservatiekost per ticket.

1 euro korting

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag beste KLEIN FESTIJN bezoeker.

Leuk dat u interesse toont in een voorstelling van KLEIN krokus FESTIJN.

U kan hier uw tarief kiezen en de bestelling plaatsen.

Enkel weetjes:

 • • Waarom is het duurder voor de kids? 

Wel wij gaan ervan uit dat u al volwassen mee moet naar de voorstelling. Daarom vinden we het jammer dat u even veel moet betalen. Het is immer voor de kids bedoelt. Wij belonen u daarvoor.

 • • Waarom is UITPAS KANSENTARIEF altijd uitverkocht? 

Dat is het niet. U dient een mail te sturen naar reservaties@kleinfestijn.be met uw UITPAS-nummer. wij controle de geldigheid en zorgen dat u online kan reserveren aan het kortingstarief.

 • • Ik vergat mijn bewijs van korting en kan deze niet aantonen aan de kassa. 

We vragen u om het verschil op te leggen. Nadien storten we dit terug zodra u aan kan tonen dat u recht had op de korting. We vragen om dit probleem niet aan de kassa met onze medewerkers recht te trekken. We werken werken met andere medewerkers/vrijwilligers en willen hen niet de druk geven van een keuze te moeten maken. Ze voeren immer gewoon uit wat wij hen vroegen.

 • • Kan ik punten sparen met de uitpas?

Ja, dat kan. schrijf uw naam en uitpasnummer op aan de kassa, later voeren wij dit in voor u. (hier kunnen enkel weken over gaan)

 • • Hoe werkt de korting van de Gezinsbond? 

U betaald Hetzelfde. Maar aan de kassa zullen we 10% van uw aankoopbedrag voor/van uw gezin op de kaart zetten. U kan ook betalen met de spaarkorting bij KLEIN FESTIJN. Dit kan in veelvouden van 5 euro. Wenst u daar gebruik van te maken stuurt u een mail naar reservaties@kleinfestijn.be en krijgt u via mail een aangepast bedrag doorgestuurd. Ga dan niet verder in dit menu. Deze spaarkorting dient de dag zelf op uw kaart geplaatst te worden. later is niet mogelijk. De korting geven we op de ticketprijs zonder reservatiekost.

 • • LET OP: U kan enkel via debetkaart betalen! Visa / Master ed. worden voorlopig niet ondersteund via dit systeem.

DANK U & TOT OP DE VOORSTELLING!

Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat. 

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Laatkomers kunnen de zaal niet in.

*Kinderen die jonger zijn dan de aangegeven leeftijd en baby's (tenzij de voorstelling voor baby's is) kunnen helaas de zaal niet in. Dit om het kijkcomfort van de andere klanten te garanderen.

*Indien er om gezondheids- of andere redenen een specifieke plek nodig is in de zaal, gelieve ons dat vroegtijdig te laten weten. (rolstoel, angsten, ...)

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Jarig? Laat het ons even weten. 

*Gezinsbond spaarkorting en Uitpas punten kunnen enkel op de dag zelf op uw kaart gezet of opgeschreven worden. Vergeet uw kaart dus niet! 

*Ter plekke aanvaarden wij geen cash. U kan enkel digitaal betalen.

 • Standaard Kind
  11 €
  Uitverkocht
  Standaard kaartje voor een kind zonder kortingen
 • Standaard 16+
  9 €
  Uitverkocht
  Dit is een kaartje voor de mama, papa, opa, oma. Een beetje goedkoper. U moet immers de kindjes nog begeleiden. Daarvoor bedanken we u!

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd