WIEGELIEDJES CONCERT


(0 tot 5 jaar)

BIBI VAN DEN DIJCK


LOCATIE: OP DE WOLKEN, warandestraat 13


Wist je dat klassieke muziek een rustgevend effect heeft op jonge kinderen? Dat ze terwijl ze luisteren helemaal kunnen ontspannen? Droom en dommel samen met je baby, dreumes of peuter weg op de mooiste beroemde klassieke melodieën en klanken tijdens dit interactieve concert speciaal voor de allerjongsten. Rustgevende en vrolijke klassieke muziek wordt afgewisseld met bekende kinderliedjes. Harp en zang creëren samen een magische muzikale ervaring. Je kleintje mag tijdens dit concert lekker rondkruipen, wiebelen, wiegen, meezingen en -klappen.

Met onder meer muziek uit ‘Carnaval der Dieren’ van Saint-Seans, het beroemde wiegelied van Brahms en ‘Clair de Lune’ van Debussy.PRIJS: 20 (kind + ouder of begeleider) / 10 (extra begeleider of kind) / 10% gezinsbondkorting / Kansentarief mogelijk

0,5 euro reservatiekost per ticket.

ADD + 2,5 euro op standaar tarief en 1,5 euro voor extra kind of begeleider

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag beste KLEIN FESTIJN bezoeker.

Leuk dat u interesse toont in een voorstelling van KLEIN krokus FESTIJN.

U kan hier uw tarief kiezen en de bestelling plaatsen.

Enkele weetjes:

 • • Waarom is het duurder voor de kids? 

Wel wij gaan ervan uit dat u als volwassene mee moet naar de voorstelling. Daarom vinden we het jammer dat u even veel moet betalen. Het is immer voor de kids bedoeld. Wij belonen u daarvoor.

 • • Waarom is UITPAS KANSENTARIEF altijd uitverkocht? 

Dat is het niet. U dient een mail te sturen naar reservaties@kleinfestijn.be met uw UITPAS-nummer. Wij controleren de geldigheid en zorgen dat u online kan reserveren aan het kortingstarief.

 • • Ik vergat mijn bewijs van korting en kan deze niet aantonen aan de kassa. 

We vragen u om het verschil op te leggen. Nadien storten we dit terug zodra u aan kan tonen dat u recht had op de korting. We vragen om dit probleem niet aan de kassa met onze medewerkers recht te trekken. We werken werken met andere medewerkers/vrijwilligers en willen hen niet de druk geven van een keuze te moeten maken. Ze voeren immers gewoon uit wat wij hen vroegen.

 • • Kan ik punten sparen met de uitpas?

Ja, dat kan. schrijf uw naam en uitpasnummer op aan de kassa, later voeren wij dit in voor u. (hier kunnen enkele weken over gaan)

 • • Hoe werkt de korting van de Gezinsbond? 

U betaalt hetzelfde. Maar aan de kassa zullen we 10% van uw aankoopbedrag voor/van uw gezin op de kaart zetten. U kan ook betalen met de spaarkorting bij KLEIN FESTIJN. Dit kan in veelvouden van 5 euro. Wenst u daar gebruik van te maken stuurt u een mail naar reservaties@kleinfestijn.be en krijgt u via mail een aangepast bedrag doorgestuurd. Ga dan niet verder in dit menu. Deze spaarkorting dient de dag zelf op uw kaart geplaatst te worden. later is niet mogelijk. De korting geven we op de ticketprijs zonder reservatiekost.

 • • LET OP: U kan enkel via debetkaart betalen! Visa / Master ed. worden voorlopig niet ondersteund via dit systeem.

DANK U & TOT OP DE VOORSTELLING!

Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat. 

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Laatkomers kunnen de zaal niet in.

*Kinderen die jonger zijn dan de aangegeven leeftijd en baby's (tenzij de voorstelling voor baby's is) kunnen helaas de zaal niet in. Dit om het kijkcomfort van de andere klanten te garanderen.

*Indien er om gezondheids- of andere redenen een specifieke plek nodig is in de zaal, gelieve ons dat vroegtijdig te laten weten. (rolstoel, angsten, ...)

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Jarig? Laat het ons even weten. 

*Gezinsbond spaarkorting en Uitpas punten kunnen enkel op de dag zelf op uw kaart gezet of opgeschreven worden. Vergeet uw kaart dus niet! 

*Ter plekke aanvaarden wij geen cash. U kan enkel digitaal betalen.

 • Standaard
  20 €
  0.5 €
  Uitverkocht
  Standaard kaartje voor een kind & begeleider
 • Extra begeleider
  10 €
  0.5 €
  Uitverkocht
  Een extra paar ogen om te genieten!
 • Gezinsbondspaarkorting standaard
  20 €
  0.5 €
  Uitverkocht
  Als u bij de Gezinsbond bent aangesloten krijgt u van ons 10% spaarkorting (op de ticketprijs zonder reservatiekost) op uw kaart gezet aan de kassa. U betaalt dus nu het zelfde bedrag. Bent u de kaart vergeten? We kunnen helaas niet na datum de spaarkorting toekennen en/of op de kaart zetten. Vergeet deze dus zeker niet. Check ook dat u de kaart van 2023 bij heeft. U kan ook betalen met uw spaarkorting. Dan stuurt u best een mail naar reservaties@kleinfestijn.be. We behandelen uw reservatie dan via mail.
 • Gezinsbondspaarkorting extra begeleider
  10 €
  0.5 €
  Uitverkocht
  Als u bij de Gezinsbond bent aangesloten krijgt u van ons 10% spaarkorting (op de ticketprijs zonder reservatiekost) op uw kaart gezet aan de kassa. U betaalt dus nu het zelfde bedrag. Bent u de kaart vergeten? We kunnen helaas niet na datum de spaarkorting toekennen en/of op de kaart zetten. Vergeet deze dus zeker niet. Check ook dat u de kaart van 2023 bij heeft. U kan ook betalen met uw spaarkorting. Dan stuurt u best een mail naar reservaties@kleinfestijn.be. We behandelen uw reservatie dan via mail.
 • Extra kindje
  11 €
  0.5 €
  Uitverkocht
  Ook dat kan!
 • ANNULERINGSRECHT VOOR 1 TICKET
  4 €
  Dit kan u nemen indien u zekerheid wil hebben om kaartjes te annuleren bij overmacht of extreme situaties. Het zijn vreemde tijden met hittegolven, overstromingen, virussen, vertragingen bij de nmbs, ... Omdat wij met externe artiesten werken lieten we tot heden niet toe een terugbetaling te krijgen bij annulering van uw kant. Maar dit trachten we deels op te lossen met deze formule. Dit is geen verplichting. U kan per ticket wel een terugbetaling vragen bij overmacht (mét bewijs). U stuurt een sms of mail VOOR aanvang op de dag van de voorstelling en zo krijgt u de prijs van uw kaartjes (zonder reservatiekost en annuleringsrechtkost terug). Per kaartje kan u een annuleringsrecht nemen. Het aantal betaald u zelf. Bv u koopt 3 kaartjes maar enkel een annuleringsrecht voor de 1 kaartje dan klikt u dit 1 maal aan. Wil u ze alle drie dan neemt u er drie. Meer info en uitleg op onze site.

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd